За нас

Казвам се Емануил Стоянов. От малък се занимавам с овощарство и градинарство. Да работя в градините и разсадниците ни е истинско удоволствие за мен. Това е един чудесен начин за сближаване с природата, носи ми вътрешно спокойствие и удовлетвореност, всеки ден ме изпълва с положителни емоции и ми носи увереността, че съм полезен и допринасям за едно по-добро бъдеще.

Разсадника създаде баща ми Владимир преди повече от 20 години, сега двамата заедно продължаваме да го развиваме като семеен бизнес.

Мисията ни е да помогнем на хората, които желаят да създадат свои градини – независимо дали ще са няколко дръвчета в малкия си двор, които да раждат вкусни плодове, китна градинка, на която да се любуват през всички сезони, или големи насаждения, които да използват за по-мащабни свои цели.Задачата ни е да произведем качествен посадъчен материал, да го отгледаме с внимание до момента, когато е готов за засаждане във Вашата градина!

За клиентите ни, които кандидатстват по Евро програми, издаваме нужните сертифицирани документи: протоколи, фактури, фитосанитарни паспорти.

В допълнение от нас ще получите безвъзмездна помощ при планирането на своите насаждения и съвети за отглеждането на растенията. Отворени сме към въпросите, които Ви интересуват.
С произведения от нас посадъчен материал са създадени хиляди декари насаждения. Големият ни опит в овощарството ще помогне и на Вас, за да създадете своята мечтана градина.

Разгледайте асортимента ни от овощни дръвчета, екзотични плодни растения, както и храсти и цветя за озеленяване.

На страницата Цени ще намерите ценоразпис на посадъчния материал.

Ако се интересувате от друга информация, не се колебайте, свържете се с нас още сега!